Hlavní obsah
Článek

Talentová hudební platforma AquaBabes se po miliónech zhlédnutí na hudebních kanálech a roční pauze vrací na hudební scénu. A to v úplně nové podobě. Nyní se ještě více zaměřuje na přirozený talent a individuální styl jednotlivých zpěvaček.

Hudební projekt každý rok vysílal do světa nové talentované dívky, které dostaly možnost stát se úspěšnými členkami zavedeného hudebního uskupení. V minulých letech AquaBabes bodovaly s písněmi Neříkej mi baby, Čistá jako láska a Nejsem další.

Nyní vznikla nová dívčí sestava, která na předchozí úspěchy navazuje modernější formou. Každé z děvčat má svůj vlastní styl i vlastní hudební projekty, a právě v tom je renovovaná platforma podporuje. Na výběru děvčat a hudebním směřování se aktivně podílel i hudební producent a moderátor Rádia 1 Jiří Burian, který se podílel na tvorbě již vzniklých songů Run this track a Living my life.

AquaBabes z roku 2017 v klipu Tvoje múza. Letošní koncept bude jiný.

„Za ty roky, co dělám hudbu a produkci, jsem se podílel na několika projektech. Mám rád výzvy. Když přišla nabídka vybrat novou dívčí kapelu a napsat songy, zprodukovat, neváhal jsem. Nebylo jednoduché vybrat z tolika talentů čtyři, a tak nás napadlo vytvořit celou platformu. Kombinovat dívky podle stylu a nálady songů. Rád měním věci k lepšímu. Každá z dívek má talent, je osobnost, má zajímavý hlas a dobrou výslovnost, a to mě baví,“ nechal se slyšet Jiří Burian, kterého fanoušci znají také coby populárního Kapitána Dema.

Holky chystají samozřejmě i tradiční videoklip a vydají se na roadtrip po České republice. Fanoušci si tak jejich vystoupení budou moci užít ve vybraných městech naživo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám