Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) vyrazila na Mistrovství světa v hokeji v Bratislavě a pochlubila se dresem, který si nechala kvůli šampionátu vyrobit. Překvapila tím, že na zádech neměla své jméno, ale příjmení svého expartnera Jaromíra Jágra (52).

"Už doma pár dresů mám, i s vlastním jménem. Nechala jsem proto hlasovat své fanoušky, dala jsem jim na výběr ze čtyř možností a rozhodli takhle. Po návratu ho jednomu z fanoušků věnuju," vysvětlila Inna.

Že dojde ke spekulacím, se nebála. "Já jsem ve vztahu, Jarda také. Máme to jasně dané. Asi si z toho někdo může něco vytvořit, ale není to tak. Byla to jen sranda," vysvětluje.

S Jaromírem mají dobré vztahy, i když v kontaktu nejsou často. "Popřejeme si k narozeninám, jednou za rok ho otravuju, potřebuju podepsat třeba nějaký kartičky. Že bychom si psali, jak se máme, to už vůbec ne. Máme své životy, své starosti. Je to už sedm let od rozchodu, vztahy máme v pohodě, ale není důvod být v kontaktu často," vysvětluje.

S Jágrem se v Bratislavě nepotkali. "To mě ani nenapadlo mu volat. Vím, že tu byl, to jsem viděla v televizi, ale nezjišťovala jsem. Přítel je v pohodě, je to dlouhá doba, co jsme se rozešli, myslím, že by s tím neměl extra problém. Partner je tolerantní, je to o důvěře, ale není důvod vířit vody," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám