Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, Eva Burešová se po několika letech rozhodla opustit seriál Modrý kód. Ale jak už to tak bývá, když jeden odchází, další nastupuje. Na nabídku z Primy kývnul Saša Rašilov. (51) Bude hrát traumatologa MUDr. Tomáška.

Natáčení si Rašilov pochvaluje, i proto, že se před kamerou potkává například se Sabinou Laurinovou. „Před kamerou jsme se potkali už jednou. Byla to jakási ladovská vánoční série, já jsem hrál Kocoura Mikeše, Sabina jakousi roztomilou venkovskou dívku a víc si bohužel nepamatuju. A kdyby mi tohle všechno nedávno Sába nepřipomněla, tak nevím ani to,“ svěřil se herec, který se dokonce i díky natáčení už rozhodl absolvovat záchranářský kurz.

„Během natáčení Modrého kódu, kdy je neustále na place lékař, se stále učím a dozvídám nové věci, co je co, co je na co a jak na to, otázka je, kolik si toho budu pamatovat. Pokud mne potkáte v nouzové situaci, myslím, že jediné, co můžu skutečně zodpovědně poskytnout, je základní první pomoc a zavolat vám záchranku. Chystám se ale ve spolupráci s produkcí seriálu udělat si záchranářský kurz,“ svěřil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám