Hlavní obsah
Článek

Muzikálového zpěváka Tomáše Trapla (55) pravidelně vídáme na divadelních prknech. Na svém kontě má nespočet rolí, kde si zahrál padouchy. Když dostal nabídku na epizodní roli v seriálu Modrý kód, ani chvíli neváhal a kývnul. Tentokrát mu scénář předepsal roli, kdy přepadne banku.

Shodou okolností byl podobné situaci přítomen i v reálném životě. „Nebylo to sice přepadení banky, ale byla to střelba na veřejnosti. Šel jsem do divadla a před pasáží po sobě najednou začali střílet nějací muži. Nebylo to nic příjemného. Bylo to tak dva tři metry ode mne. Všichni, co jsme byli kolem, jsme instinktivně zalehli na zem a čekali, než ten souboj přestane. Pak jsem byl dokonce kvůli tomu svědčit u soudu,“ sdělil nám herec, který si ale natáčení drsných scén užíval.

„Bylo to super. Hlavně ty obrazy v bance. Oblékli mě dokonce do průstřelů, které na mně explodovaly a krvácely. Připadal jsem si, jako když točím Jamese Bonda. Obrazy v ateliérech už byly brnkačka. Hodně času jsem strávil v maskérně. Jen jsem stále ležel a raněný odříkával naučený text. Navíc kolem mě bylo plno herců, mých kolegů z divadla a také plno mých bývalých žáků. Takže jsem se cítil jako doma,“ dodal závěrem oblíbený muzikálový herec.

Reklama

Další články

Načítám