Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) sdílela na královském Instagramu snímek na zahradní houpačce z provazu a fanoušci z něj šílí. Poťouchle se culící Kate na něm totiž působí jako malá rozverná holčička. Završila tak svou práci na zahradě, kterou navrhovala pro světově proslulou květinovou show Chelsea Flower Show, která začne v úterý.

Kate klade důraz na to, aby její rodina trávila dostatek času venku. Jako maminka tří dětí dobře ví, že pobyt na vzduchu prospívá nejen tělu, ale i mysli. Pro své děti chtěla vybudovat hřiště, stejně jako místo, kde mohou relaxovat.

Vévodkyně se prý nechala insporovat japonským stylem a tzv. koupáním v lese, což je technika oblíbená právě v Japonsku. Spočívá ve velmi pomalých procházkách přírodou, aby člověk mohl dobít baterky. V její zahradě najdeme také most přes vodu, ale i dům na stromě. Jako vpomínku na princeznu Dianu jsou po zahradě vysázeny její oblíbené květiny.

„Věřím, že když trávíte dostatek času venku jako malí, může to hrát důležitou roli ve vašem pohledu na svět a vyrostou z vás lepší dospělí,“ svěřila se Kate, jejíž snímek se stal u sledujících velmi populární.

„Je úžasná! Absolutně přirozená,“ napsal jeden ze sledujících v komentářích. „Miluju jí,“ komentoval pro změnu jiný. Jak vévodkyně zahradničí si můžete prohlédnout posunutím šipky doprava.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám