Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během své třináctileté kariéry v modelingu se proměnila do nejrůznějších podob. Topmodelka Denisa Dvořáková (28) se jako chameleon projevuje i v soukromí.

Na party vyzývající k dress codu ve stylu disca přišla v outfitu jako vystřiženém z osmdesátých let. „Když je určený dress code, tak by se to mělo dodržet. Myšlenka by se měla zachovat,” říká topmodelka, která se svěřila do rukou stylisty Filipa Vaňka.

„Filipovi věřím a jakmile jsem uviděla ten outfit, tak jsem se do něj zamilovala. Češi jsou asi víc konzervativní a bojí se vyzkoušet něco více extravagantního. Já díky své práci mám ta pravidla povolená a tolik se nebojím,” říká letošní ambasadorka české soutěže modelek Elite Model Look.

Topmodelka, která pracuje pro světové módní domy a fotila pro věhlasné módní fotografy má ale v soukromí hranice, co by rozhodně neoblékla. „Budou to asi průhledné věci. Jde mi o to, aby nebylo nic vidět,” říká rezolutně Denisa Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám