Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná maminka Karolina Gudasová (31) se po porodu opět vrátila na jeviště. Zpěvačka koncem loňského roku přivedla na svět syna Marka. Doma už jí a manželovi, hokejistovi NHL Michalu Neurvirthovi, dělala radost prvorozená dcera Emilka. Ta se nyní na maminku přišla podívat do divadla.

„Bylo to poprvé, kdy se na mě byla Emily podívat. Myslela jsem, že to nezvládne, ale byla skvělá. Tleskala, fandila a na konci představení šla i na děkovačku a zatancovala si s námi,“ práskla nám Karolina v Divadle Broadway, kde se objevuje v roli Marči, a to v oblíbeném muzikálu Mýdlový princ.

„Díky tomu, že se na mě dívala, jsem si přestavení neuvěřitelně užila. Zatím mě Emilka znala jenom jako maminku, která je doma, vždy jsme chodily fandit jenom tátovi. Byla jsem moc ráda, že měla konečně možnost v divadle vidět také mě,“ svěřila se Karolina, kterou v hledišti podporoval i její manžel.

„Mám radost, že se Mýdlový princ hraje už tolik let, jsou tam skvělí lidé, za ty roky jsme už skoro jako rodina, mám super alternace, které mě vždy nechají hrát. Vždy se do Divadla Broadway na kolegy těším. Je to pro mě krásný relax od mateřských povinností. A jsem moc ráda, že mě Michal podporuje stejně jako já jeho v jeho kariéře,“ svěřila Gudasová, která je s rodinou nyní na dva měsíce v Čechách.

„Pak se budeme vracet zase někam, kde bude mít můj manžel angažmá, zatím nevíme, kam to bude, máme zabalené věci na letišti a čekáme, jestli to bude Amerika, nebo Rusko, někam se ty věci odvezou,“ řekla se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám