Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok je pro Evu Hruškovou (67) a Jana Přeučila (87) opravdu významný. Nedávno totiž oslavili křišťálovou svatbu, tedy patnáct let manželství.

Významný den si připomněli u dobrého jídla, čímž jako by potvrdili pořekadlo, že láska prochází žaludkem. „Šli jsme na večeři do restaurace, kde je krásný výhled na Karlův most a Hradčany,“ prozradila Super.cz filmová Popelka s tím, že romantickou večeří oslavují každý společný rok.

Ačkoliv si své ano řekli před patnácti lety, jejich vztah trvá o něco déle. Herci se znali už od dob, kdy měl každý jiného životního partnera, dokonce bydleli ve stejném činžáku. Jiskra ale přeskočila až při zkoušení divadelní pohádky Šípková Růženka.

Společné mají však mnohem víc než jen lásku k divadlu. „Oba jsme vášniví čtenáři, ale každý čteme úplně něco jiného. Já mám ráda detektivky, thrillery a krimi a Honzík má zase radši divadelní literaturu,“ řekla herečka na křtu nové fantasy knihy Učedník.

„Knížky jsou náš společný jmenovatel, i když u každého žánrově jinak. Já už to mám od svého tatínka, který založil nakladatelství Pamir. Byla to nakladatelská společnost Přeučil Hrušková. Moje nevlastní maminka se totiž jmenovala Eliška Hrušková, to je neuvěřitelný osud,“ svěřil se herec.

Když neleží v knihách, vyráží spolu za kvalitní kulturní zábavou nebo na výlety. „Jsme ve věku, kdy už nemáme na krku žádné děti a na vnoučeti se hodně podílí druhá tchyně. Ale my neradi sedíme doma, takže ten volný čas si opravdu spolu takto užíváme,“ dodala Hrušková s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám