Hlavní obsah
Článek

Úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková (25) měla takové deprese ze zničených krátkých vlasů, že si je nechala prodloužit. Nedala na doporučení kadeřníka, aby vlasům dala čas.

"Vlasy dávám do pořádku. Blond není samozřejmě moje, nebaví mě to, nelíbí se mi to, ale nemohu s tím zatím nic dělat. Zrovna včera jsem se dívala na staré fotky, kde jsem měla své tmavé, dlouhé vlasy, a chtělo se mi trošku brečet. Čekám, až se to vrátí do původní podoby, to budu moc spokojená," řekla Super.cz před měsícem Lea, které vlasy zničili během focení, kdy jí je nešetrně nabarvili.

Nyní je všechno jinak. Vlasy si nechala prodloužit a výrazně ztmavit. S dlouhou kšticí se předvedla na tiskové konferenci k novému ročníku České Miss. "Je to tak, nevydržela jsem. A musím říct, že jsem nyní nadmíru spokojená," upřesnila modelka.

Lea již 25. srpna předá korunku další České Miss. Vzhledem k tomu, že loni bylo finále v červnu, na trůnu se udrží 14 měsíců. Nyní se účastní castingů po celé republice, kde vybírá svoji nástupkyni.

"Máme za sebou dva v Ostravě a Olomouci, ještě nás čeká Brno, České Budějovice a Praha. Musím říct, že jsou dívky opravdu krásné. Bude těžké vybrat tu nej," dodala Šteflíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám