Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silvia Lakatošová, poslední Miss Československa roku 1993, která o rok později skončila na čtvrtém místě na nejprestižnější soutěži krásy světa Miss Universe, oslavila před čtyřmi dny 46. narozeniny. A stále rozhodně nepatří do starého železa. Silvia je velká kočka, která se pyšní dokonalými křivkami.

Modelingu se už dávno nevěnuje, ale u soutěží krásy zůstala. Doposud organizovala svoji soutěž krásy na Slovensku, nyní však hodně uslyšíme o bývalé královně krásy i u nás. Česká Miss se letos spojí se soutěží Miss Universe Slovenskej republiky. Polovina finalistek tak bude vybrána na Slovensku.

"Česká Miss má světovou licenci na Miss Universe a stejně tak Miss Universe Slovenskej republiky. Během večera si každá země zvolí tu svoji Miss, která poté pojede reprezentovat na světovou soutěž Miss Universe. Také ale bude zvolena Československá Miss,” vysvětluje Lakatošová.

Vítězky nebude volit, tak jako tomu bylo v posledních letech, jen porota. I tady nastane změna. “Držitelku titulu Česká Miss a Miss Universe Slovenskej republiky zvolí odborná porota, ale tím to zdaleka nekončí. Československou vítězku zvolí diváci a ta si odnese honorovaný kontrakt v hodnotě 100 000 euro, tedy 2,5 miliónu korun,” vysvětlil Libor Bouček (43), který stojí za scénářem pro finálový večer. Ten se uskuteční 25. srpna v Hudebním divadle Karlín. Castingy začínají v neděli 12. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám