Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalská edice Vogue má opravdu odvážnou titulku! Její tváří je Sharon Stone (66) a to v pěkně dráždivé poloze.

Květnové číslo má název "Sex issue(s)", což má v překladu hned dva významy - "vydání o sexu" a "sexuální záležitosti". Tomu přesně odpovídají i snímky, které pro něj Sharon nafotila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

• @vogueportugal Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. link in @vogueportugal bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing #Maythe4thBewithYou

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone), Kvě 4, 2019 v 9:41 PDT

Fotografie nemá na svědomí nikdo méně známý než elitní módní fotograf ze Slovenska, Branislav Šimončík. Jeho jméno je už pojem a fotí titulky pro časopisy Vogue, Elle i GQ. Před jeho objektivem stály také Simona Krainová, Daniela Peštová, Karolína Kurková, Dara Rolins s Rytmusem i Jaromír Jágr. Ten s ním nafotil kalendář, ve kterém byl hokejista sexy jako nikdy předtím.

Sharon Stone pravidelně dokazuje, že věk je jenom číslo, a nebojí se pózovat polonahá. Důkazem jsou i tyto nejnovější fotky, kde jí odvaha rozhodně nechyběla a rozkročená póza je vlastně taková malá nadstavba slavné scény z filmu Základní instinkt.

Pusťte si video ze samotného focení:

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám