Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodně se nemusí bát, že by uschla. Eva Burešová (30) byla totiž na prvního máje olíbaná tak, že bude příští rok rozhodně oplývat krásou a přitažlivostí. Během prvomájové primácké akce, kam představitelka sestřičky ze seriálu Modrý kód dorazila, totiž dostala nejedno políbení.

A to od svého syna Nathaniela, se kterým den oslavila. „Já si to dnes užívám naplno. Já mám teda svátek práce skoro každý den, a dokonce i svátek lásky. Ale jsem ráda, že mi to dnes vyšlo to tady navštívit, protože jsem si to tady minulý rok moc zamilovala,“ sdělila nám oblíbená herečka v parku Grébovka na akci Prima Love, kam dorazila se svým chlapečkem, který už v červnu oslaví druhé narozeniny.

„Můj syn mě pusinkuje pořád,“ dodala Eva, která je mimo jiné už pár týdnů šťastně zamilovaná do kytaristy Jana Tulenka. S tím na akci sice nedorazila, ale den si užila se svými kolegyněmi ze seriálu Michaelou Sejnovou a Kristýnou Frejovou. „Jsem ráda, že jsem dnes měla volno, jinak jsem stále v jednom kolotoči,“ svěřila Eva, kterou už příští pátek čeká velký charitativní koncert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám