Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu se bude muset rozloučit s titulem Muž roku, svět modelingu Jiřího Kmoníčka ovšem stejně moc nezlákal. Stále ještě panující vítěz mužské soutěže krásy, který uspěl i v mezinárodní soutěži Mr. International, kde skončil na 4. místě a zároveň i jako nejkrásnější Evropan, má spíš herecké ambice.

"Za největší úspěch považuju to, že jsem si zahrál v seriálu Temný Kraj. Vybrala si mě sama paní režisérka Jitka Bártů a doufám i předpokládám, že budu dál směřovat k tomu filmu a k seriálům. Moc rád bych byl herec, herectví je pro mě zajímavější než modeling," řekl nám Kmoníček. Zatím má hraní spíš jako vedlejšák a koníček, stále pracuje v rodinné strojařské firmě.

Jirka nám vyprávěl, co přesně ho na herectví baví, a prozradil, kam povedou jeho další kroky. "Přemýšlel jsem o Modrém kódu. Hodně lidí se mě ptalo, jestli bych tam nechtěl hrát a nedávno jsem telefonoval s jedním klukem z agentury a zamlouvalo se mu to," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám