Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50) byl odsouzen na dva roky do vězení za zpronevěru a poškození cizích práv. Trest si má odsedět ve věznici s ostrahou.

Zatímco Řepkova bývalá manželka Vlaďka Erbová (42), s níž má syna Markuse, se k rozsudku vyjádřit nechtěla, současná Tomášova přítelkyně Kateřina Kristelová (44) je velmi aktivní na sociálních sítích. Nejprve se neudržela a zveřejnila obálku knihy od Roberta I. Suttona Jak přežít kretény!

Tomáš Řepka byl odsouzen.

Publikace je plná rad, jak jednat s lidmi, kteří vám otravují život a uráží vás. Že by snad vzkaz pro všechny, kteří ji snad nemají z nějakého důvodu rádi?

Později Kateřina vyjádřila Tomášovi podporu prostřednictvím jeho fotografie a komentáři: „Miluju“ nebo „Můj muž“. To Řepka, který se prý ze soudního jednání omluvil s tím, že na tom není psychicky dobře, byl od displeje telefonu mnohem odvážnější. „Všechny zdravím,“ vtipkoval u archivního snímku z derby mezi Spartou a Slavií, kdy ještě aktivně hrál.

Na snímku se povýšeně sklání nad ležícím slávistou. Naznačuje snad, že má i teď, kdy půjde do basy, všechny totálně na háku? Vzhledem k tomu, že se psychicky necítil na to, aby přišel k soudu, je jeho vyjádření více než podivné.

Reklama

Další články

Načítám