Hlavní obsah
Článek

Už je to měsíc, co Hanu Krampolovou propustili z nemocničního ošetřování a je doma s manželem. Jiří Krampol (85) si to nemůže vynachválit. "Je to zase ta stará Hanka, jako by vstala z mrtvých," svěřil Super.cz. Společně se chystají i na první dovolenou po pěti letech.

Pár vyrazí do Tuniska, kam byl pozvaný v rámci soustředění soutěžících Muže roku. Jirka se ani v osmdesáti letech nemusí bát, že by v plavkách vedle vymakaných mladíků vypadal jako důchodce nad hrobem. Pořád ještě pravidelně cvičí.

"Byl bych komickej, kdybych se s nimi chtěl srovnávat. Ale je milé osvěžení života pohybovat se mezi mladýma lidma, protože chodit do parku krmit holuby mě zrovna nebaví. A pokud jde o cvičení, držím se pravidla, že chlap má cvičit, dokud najde cestu do fitka. Takže chodím dvakrát až třikrát týdně, k tomu ještě plavu. Jen tenisu, který mě bavil nejvíc, jsem se musel kvůli bolavému kolenu vzdát," řekl nám herec.

Ten po dlouhé době prožívá spokojené období i s manželkou Hankou, která ho doprovází i na všechny akce. "Je teď bezvadná, jako když vstala z mrtvých. Začala jíst, je pracovitá, dá se s ní mluvit, má zájem někam jít. Zase chytla chuť do života. Je to bezvadný, protože jsem měl obavy, že to s ní vypadalo opravdu blbě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám