Hlavní obsah
Článek

Internet, a především sociální sítě, jsou místem, kde se sdružují bohužel i velmi zvláštní sorty lidí, respektive trollů. S těmi se hlavně celebrity potýkají v komentářích pod příspěvky téměř na denní bázi. Své o tom ví například modelka Chrissy Teigen, ale i zpěvačka Pink. Ačkoliv je nejlepším řešením možná hejty ignorovat, někdy se to zkrátka nedá a reakce je nevyhnutelná.

To je případ i homofobního komentáře, kterého se dočkaly modelka Cara Delevingne (31) a její přítelkyně, herečka Ashley Benson (29). „Měla by ses držet od Cary dál, myslím to vážně, nevracej se nikdy k tomu ďáblovi. Ty taková nejsi, nejsi homosexuální, miluješ muže a nějakého opravdu potřebuješ,“ napsal Ashley jeden ze sledujících.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Měl by sis hledět svého a přestat si vymýšlet hlouposti,“ odpověděla Benson, ovšem Delevingne se na rozdíl od své polovičky nedržela tolik zpátky.

"Jsi zkur*eně nechutnej! Pokud máš problém s opravdovou láskou, tak pojď a řekni mi tu sra*ku do očí místo pošetilého hejtování na Instagramu. Skutečně je mi tě líto, očividně nejsi spokojený se svým vlastním životem a máš spoustu volného času. Možná si najdi nějaký koníček, který nezahrnuje homofobii a hejtování ostatních za to, že jsou šťastní," napsala modelka.

Některé komentáře prostě nemůžete nechat bez odezvy. Cara a Ashley jsou ve vztahu už od léta loňského roku a jsou stále velmi zamilované. Není tedy divu, že svůj vztah brání a jen tak se nedají.

Reklama

Další články

Načítám