Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britských reality show Chloe Khan (26), která se v minulosti živila jako prostitutka a kvůli drogám ji vyhodili z X Factoru, si momentálně užívá v prosluněném španělském letovisku Marbella, které je oblíbenou destinací celebrit.

Nebyly to ale paradoxně její silikony, co tentokrát vzbudilo pozornost. Kromě poprsí totiž vystavila na odiv také obří diamant na „onom“ prstě. Identitu své poměrně nové známosti zatím tají, ale na sociálních sítích naznačila, že by skutečně v blízké době mohla kráčet k oltáři.

Smajlík s prstýnkem se objevil už i v biu na jejím instagramovém profilu. Navzdory tomu, že o svých milostných aférách v minulosti mluvila poměrně otevřeně, nyní o svém tajemném partnerovi zarytě mlčí.

„Chtěla jsem vám jen dát vědět, že nyní trávím spoustu času v Dubaji, protože tam můj muž žije. Budu tam tedy trávit hodně času i nadále,“ sdílela pouze v minulosti. Uvidíme, jestli se brzy pochlubí nejen prstenem, ale také manželem.

Reklama

Další články

Načítám