Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen finalistky na pódiu ukazovaly své přednosti na Miss Slovensko 2019. I v obecenstvu se našlo pár žen, které hloubkou svého výstřihu téměř ukázaly více než missky v plavkách.

Volba nové Miss je vždy honosnou událostí, na kterou se přijede podívat celá slovenská smetánka. Na akci tak nechyběly ani missky z let předešlých jako Denisa Mendrejová, Michaela Meňkyová i Barbora Graneková, které výrazně poutaly pozornost na svou hruď. I slovenská topmodelka Linda Nývltová zvolila velice vyzývavý model, který měl sexy prostřižený vršek a velmi oblíbený rozparek téměř k rozkroku.

Módní návrhářka Jana Pištějová obléká mnoho slovenských osobností, nedávno to byla například Jasmina Alagič a v jejích modelech se na molu procházely i missky. Ona sama zvolila velice průhledný a minimalistický outfit. Stejně jako vizážistka Zuzana Šutjaková, které se její vnady draly z výstřihu ven.

Která slovenská osobnost podle vás zvolila nejodvážnější model?
Denisa Mendrejová
20,3 %
Michaela Meňkyová
13,4 %
Barbora Franeková
6 %
Linda Nývltová
7,9 %
Jana Pištějová
38,8 %
Zuzana Šutjaková
13,6 %
Celkem hlasovalo 433 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám