Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to má za pár. Zatímco řada nastávajících maminek v 8. měsíci těhotenství už v klidu doma očekává příchod potomka, energickou muzikálovou zpěvačku Leonu Černou Stříbnou (37) bylo ale do víkendu možná stále vidět na divadelních prknech.

Nastávající maminku jsme navštívili posledním jejím představení muzikálu Muž se železnou maskou, které odehrála před porodem. „Byl to docela doják, že jsem bulela i při sólovce, asi pracují hormony. Chvílemi jsem si nebyla jistá, jestli už nejsem přes čáru, hrát v osmém měsíci v divadle. Bylo to náročný, ale na scéně jsem na všechno zapomněla a hrozně si to užívala,“ popsala Super.cz své dojmy zpěvačka, která už se svého potomka nemůže dočkat.

„A také mi přijde moc hezké, že si to se mnou zažilo i miminko. Jednou mu budu všechno vyprávět. Teď mi bude fakt smutno, ale vzhledem k podpoře manžela věřím, že se brzy vrátím a občas si od rodiny odskočím,“ popsala své plány na návrat na divadelní prkna půvabná zpěvačka, která by se ráda na prkna vrátila už na podzim. „Hlavně se ale těšíme na prcka a na všechno nové, co nás čeká,“ dodala závěrem Leona, která se svým manželem vychovává již dceru Theodoru.

Reklama

Další články

Načítám