Hlavní obsah
Článek

O vztahu Agáty (38) a Jakuba (40) Prachařových toho bylo v posledních dnech napsáno hodně. Pozornost modelka a moderátorka vzbudila před týdnem komentářem na sociální síti, který naznačoval, že se manželé rozešli. Šlo prý o vtip, kterého teď Agáta lituje.

„Moje chyba byl můj vtip o rozchodu, ale nic není tak černé, jak vypadá...jsou na světě i horší věci,“ napsala Agáta mimo jiné na svůj Instagram s tím, že s manželem musejí především fungovat pro děti, syna Kryšpína a dceru Miu.

V době, kdy Agáta vtip o rozchodu spolu se svatební fotkou postla, byl její muž mimo Prahu, Velikonoce trávil s přáteli. Domů zamířil ve čtvrtek, sbalil kufry a zase odjel. Agáta tam v tu dobu nebyla, chystala se na pracovní akci, kam později navzdory všemu dorazila.

V sobotu odpoledne se Jakub i se svými věcmi objevil zpět v pražské Suchdole. Možná i kvůli tomu, že jeho žena Agáta dnes (v neděli) slaví narozeniny. K těm jí máma Veronika Žilková, bez jejíž pomoci se už bude muset obejít, ještě před svým dnešním odletem do Izraele obstarala dort.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám