Hlavní obsah
Článek

Skoro nás překvapilo, že ji vidíme v Česku. Zpěvačka Martina Pártlová (44) se s novým partnerem pořádně rozcestovala. A aby byla i v náročných podmínkách stále krásná, podstoupila estetický zákrok. Teď už se jí prý z ranního pohledu do zrcadla nedělá špatně.

"Byli jsme spolu loni v Chorvatsku, v Dominikáně a letos měsíc na Bali a v Keni. Jo a v Milánu jsem byla s Veronikou Arichtevou (37)," vypočítala nám své cesty za poslední půlrok Martina, která vždy chtěla cestovat a s přítelem se v tom vzájemně našli. "Ještě máme s Nikol Štíbrovou (37) naplánovanou Francii, ale dál už nebude nic, protože máme každý víkend koncert s kapelou Čechomor," upřesnila.

Udržovat se krásná na dovolené třeba v tropech je hodně náročné a Martina se tomu rozhodla jít naproti, aby to měla bez práce. Rozhodla se pro permanentní make-up. "Obočí už mi rostlo jenom do půlky, tak jsem si ho nechala vytetovat, taky mám vytetované linky na horním víčku, a co je úplně boží, tak to je pusa. Nemusím si ji malovat a ráno, když vstanu, tak se mi při pohledu do zrcadla po čtyřiceti letech konečně nechce zvracet," je ze svého rozhodnutí nadšená Martina.

Permanentní make-up nevadí ani maskérkám, když ji potřebují nalíčit v jiném stylu, třeba pro muzikál Královna Kapeska, kde hraje titulní roli. "Tam jsem zrovna zmalovaná tak, jak je ostatně vidět i na plakátu na představení, že by to přetáhlo i to, kdybych měla vytetovaná líčka," smála se Pártlová.

Reklama

Další články

Načítám