Hlavní obsah
Článek

Už sice hraje maminku, a to v muzikálu Královna Kapeska, kde má jako mladá královna dokonce dvě děti, sama se jí ale stát neplánuje. Zpěvačka Anna Slováčková (28) má ve své rodině dost odstrašujících případů. O neslavném konci manželství jejích rodičů Dády Patrasové (67)a Felixe Slováčka (80) se popsaly stohy papírů, lépe nedopadl ani její bratr Felix, který má dva syny ze dvou zkrachovalých vztahů.

"Je pravda, že v Královně Kapesce mám jako královna Verunka dvě děti, jsem mladá maminka a ve svém věku bych je reálně mít i mohla, kdybych začala hodně brzy, v osmnácti. V historii to bylo běžné," krčila rameny Anička. Děti si v jejím věku ostatně pořizuje i řada jejích kolegyň. "Já po tom vůbec netoužím a nemám to v plánu. I když asi ty biologické hodiny někdy tikat začnou," míní zpěvačka.

Důvodů k tomu nezakládat rodinu má dost. "Určitě to ale nebude následujících pět let. Ani plán hledat si manžela a otce svých dětí nemám. Chci dělat pořádně svoji práci, vést kapelu, někam se dostat. Až budu na nějakém bodu toho mého pomyslného pracovního žebříčku, tak si možná řeknu: OK, tohle jsem si splnila a můžeme jít na něco jiného," řekla Super.cz.

"Rozhodně nechci být ten typ matky, který bude utíkat do práce, protože musí třeba živit rodinu. A to tady v té herecké práci dost často je. U nás doma to bylo taky tak. Já, když bych si chtěla rodinu založit, tak s těmi dětmi chci opravdu být aspoň do pěti let s tím, že té práce bude minimálně nebo ji budu moct dělat z domova. A teď na to není čas. Budu těm dětem chtít věnovat maximum, jestli někdy přijdou," dodala.

Aniččina partnera prý její slova nepřekvapí. "On ví, jak to mám. Řešili jsme to. A ježišmarja, jsme spolu rok a já si nebudu zakládat rodinu s někým, s kým jsem rok. Nejsem blázen," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám