Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Městské divadlo Palva Országha Hviezdoslava v Bratislavě muselo ve středu 17. dubna zrušit premiéru Čechovovy tragikomedie Strýček Váňa. Příčinou byly blíže nespecifikované zdravotní problémy herce Milana Bahúla (58), známého i z obrazovek českých televizí.

Bahúl hraje v divadelním představení Strýček Váňa postavu Serebrjakova a podle severu pluska.sk před premiérou skončil v rukou lékařů. Herec, který se českým divákům představil především v roli lékaře v seriálu Ordinace v růžové zahradě, by už měl být v pořádku.

Populární herec nemá v roli žádnou alternaci a divadlo muselo přeložit premiéru až na 23. dubna. Vedení divadla věří, že do té doby se Bahúl dá do pořádku a premiéru už nic nenaruší.

Bahúl žil několik let v České republice, kde si našel lásku, kvůli které opustil rodinu. Po několika letech však zkrachoval i vztah s dramaturgyní Kateřinou Dbalou a Bahúl se vrátil na Slovensko. Do Česka jezdí hlavně za dcerou. Podle deníku Nový čas herec nyní chodí s herečkou Andreou Martvoňovou.

Reklama

Další články

Načítám