Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, Anastazie Chocholatá se rozhodla opustit seriál Modrý kód. Zatímco mladá herečka z obrazovek mizí, jiná tvář nastupuje. Herecký tým posílí nový lékař, kterého si zahraje Petr Buchta (34).

„Kamil Prchlík je lékař, chirurg, je to takový snaživec, který je v jádru dobrý, ale zároveň to není vlastně úplně kladný hrdina,“ prozradil nám herec, který se objevoval i v nekonečném seriálu Ulice a Ordinace. Tentokrát bude ale natáčet přímo v nemocničním prostředí.

Jak sám přiznal, sám sebe by si v reálném životě jako lékaře představit neuměl. „Tak třeba pohled na krev mi nevadil nikdy. Musím ale přiznat, že mi třeba nedělá dobře pohled na jehly a stříkačky,“ svěřil Buchta, který má nyní plnou hlavu odborných lékařských názvů.

„Co se týká odborných názvů, tak musím přiznat, že mě zatím scenáristé docela šetří, třeba na rozdíl od Sandry Novákové, se kterou se nejvíce potkávám na place, nebo všech záchranářů,“ svěřil herec.

Reklama

Další články

Načítám