Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo téměř pravidlem, že kapela Verona natáčí své klipy výhradně za našimi hranicemi. I obrazové zpracování písně Planeta probíhalo na Korsice.

Cesta na francouzský ostrov byla pro celý tým náročná, jelikož se z Čech přesouval po silnici a nikoli letecky. „Na Korsiku jsme jeli velkým autem, protože nás jelo opravdu dost. Cesta byla celkem v pořádku, ale přece jen dost dlouhá. Dvanáct hodin autem, poté jsme v Itálii nastoupili na trajekt, který nás čtyři hodiny vezl na Korsiku a z přístavu jsme pak jeli dvě hodiny do vily, která je v oblasti Porto Vecchio na jihu Korsiky,” svěřila se zpěvačka Veronika Stýblová a jedním dechem dodává: „Korsika je okouzlující ostrov a dalo by se říci, že zde je vícero zemí v jedné. Úžasné pláže, hory, vodopády, městečka atd. A jelikož singl Planeta je chillový song, tak jsme chtěli, aby na fanoušky dýchla letní a pohodová atmosféra.”

V klipu hrají kromě členů skupiny také dva fanoušci, kteří účast vyhráli v rádiu. „Naši výherci Kirsten a Marek jsou hodně přirození a je s nimi legrace. Za ty dva dny jsme se už docela poznali a je to skvělé. Ostatně sami přiznali, že je to velice baví a budou mít určitě krásnou památku na celý život,” uvedla Veronika po druhém natáčecím dnu.

Stýblová je už devět měsíců vdaná, a tak se nabízí otázka, jestli její manžel neměl problém s tím ji pustit. „Manžel mě na cestách doprovází téměř pokaždé, a i u tohoto klipu tomu není jinak. Nejezdí ovšem jen na koukání, ale pracuje společně s námi. Máme ho tu jako druhého kameramana, který ovládá dron. Manžel rozhodně nepatří mezi velké žárlivce, ale rád se mnou cestuje. Ovšem pokud by nemohl cestovat s námi, tak by mě určitě samotnou pustil,” říká zpěvačka, která odstartovala kariéru díky hudební soutěži SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám