Hlavní obsah
Článek

Na svém kontě už má i přes svůj nízký věk řadu seriálových rolí. Jednu z nich se ale nyní rozhodla mladá herečka Anastázie Chocholatá (18) opustit. Na obrazovce jste ji dosud mohli vídat jako sestřičku Evu v seriálu Modrý kód.

„Roli Evy v Modrém kódu opouštím na vlastní žádost. Je to kvůli škole, hlavním důvodem je letošní maturita. Chci se plně věnovat studiu a nestresovat se,“ práskla nám drobná herečka, která snažila skloubit natáčení se studiem.

„Mám částečné uvolnění, takže nějaké výjimky tam jsou, ale musím si splnit svoje procenta, takže je to teď náročné a hektické,“ prozradila Super.cz před nedávnem Anastázie, která se ani přes úlevy školy nestíhala na konzervatoři připravit na maturitu. Přestože si nyní dává od natáčení volno, rozhodně s prací nehodlá seknout úplně.

A protože její postavu nenechali scenáristé zemřít, je naděje, že se může po úspěšné maturitě do seriálu vrátit. „Návratu do Modrého kódu nechávám otevřené dveře. Jakmile odmaturuji, budu se zase naplno věnovat práci,“ dodala závěrem půvabná herečka, se kterou se diváci stejně jako s Evou Josefíkovou musí rozloučit.

Reklama

Další články

Načítám