Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se premiéra hrála pro dospělé, je nový projekt Hudebního divadla v Karlíně Jak se dělá muzikál určen převážně pro dětské publikum. Jednou z prvních divaček byla malá dcera Vaška Noida Bárty (43) Terezka, které jsou teprve čtyři a půl.

"Terezka byla už na zkouškách a musím říct, že se bavila. Bál jsem se, jestli to pro ni nebude moc dlouhé a složité, ale na předgenerálce seděla sama v sedačce, bumbala džusík a koukala na celou tu hodinu deset, což je super," řekl nám zpěvák.

Terezka tatínkovu práci zbožňuje a už teď dává najevo, že půjde v jeho stopách. "Nedávno zrovna říkala, že bude asi po taťkovi. Konkrétně se tedy vyjádřila, že bude dělat "ty kamery a tak"," usmíval se pyšný tatínek. Jestli bude malá zpěvačkou, herečkou nebo tanečnicí, zatím není jasné. Podle Vaška ale zvládne všechno.

"Je uzpívaná, ale chodí taky každé pondělí na balet do Kobylis, jde jí to, má k tomu dobré dispozice. A asi bude chtít být i režisérka. Prostě všechno jako táta, takže i zahradnice," smál se Bárta, že bude mít co dělat, aby Terezku uhlídal před všemi nástrahami šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám