Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Oblíbený sportovní moderátor Martin Pouva (47) neprožívá v posledních měsících zrovna šťastné období. Tíží ho totiž velký strach o jeho o dvacet let mladší snoubenku Petru Friedlovou (27). Té prostřednictvím textových zpráv vyhrožuje anonym smrtí.

Jak píše deník Blesk, krásná brunetka, která se živí jako modelka, je strachy bez sebe. Neznámý člověk v SMS zprávách vyhrožuje nejen Petře, ale také jejímu synovi, kterého má černovláska z předešlého vztahu.

„Smrt číhá všude. Postarám se o to, aby skončil tvůj luxusní život. Máš hezkýho syna, byla by škoda, kdyby se mu něco stalo,“ takové zprávy je nucena Petra neustále číst. Je jisté, že člověk, který se podepisuje jako Maniak, není psychicky v pořádku, ale svůj plán má zřejmě dobře promyšlený. Protože své texty posílá z internetu, policie ho vystopuje jen s velkými obtížemi. A tak Petře nezbývá nic jiného, než doufat, že budou mít strážci zákona štěstí.

„Je z toho na nervy, kdyby se to týkalo jenom jí, tak to nějak přejde, ale je v tom i její syn,“ nechal se slyšet Pouva, který chodí s půvabnou Petrou už dva roky a i přes vysoké pracovní nasazení ji stihl požádat o ruku. Z předešlého manželství, které trvalo sedmnáct let, má syna Dana a Robina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám