Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O čem jiném si při představování nové módní kolekce povídat, než o šatech? Tohle téma jsme se zpěvačkou Leonou Machálkovou (56) probírali v oděvním ateliéru slovenské návrhářky Jitky Klett, která ji kdysi oblékla na koncert Královny popu. Od té doby jsou stále v kontaktu a její tvorbě fandí.

"Sleduju ji, je to strašně milá žena a byla jsem se na její přehlídce podívat i loni. Její modely z krásných a kvalitních látek se mi líbí," svěřila. Leona má ráda střídmou módu a v našem videu vyjmenovala i návrhářky, s nimiž aktuálně spolupracuje za pomoci svojí stylistky.

A šaty jí vydrží opravdu dlouho, často šatník neobměňuje, a to ani ten koncertní. "Hlavně když je to jednoduché, to je můj styl. Nejrůznější zdobné věci od volánů po divoké vzory se mi líbí na jiných, obdivuju to, ale necítila bych se sama sebou, kdybych to měla obléknout já," vysvětlila.

A co ji přiměje róby definitivně odložit? "Upřímně řečeno prostě otevřu skříň, do něčeho se nasoukám, a pak si řeknu, že tohle už ne. To už se opravdu vyčerpalo. Teprve potom nějakým způsobem ten šatník řeším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám