Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, herečka i zpěvačka. Dcera Michaela Jacksona postupně rozvíjí všechny své talenty, sobotní večer však byl zasvěcený pouze jednomu, a to zpěvu. Paris Jackson (26) vystupovala v losangeleském klubu The Mint.

Mladá zpěvačka vystoupila s kapelou The Soundflowers, kterou tvoří se svým přítelem Gabrielem Glennem. Toho už měli příležitost poznat i členové její rodiny, dva z nich na zmíněném koncertu nechyběli. Přišel bratr Prince stejně jako maminka Debbie Rowe. A v publiku zasedl i kmotr Jackson Macaulay Culkin.

Od každého trochu, žádný specifický žánr. Tak se kapela The Soundflowers představuje na instagramovém účtu

Víc než kvůli pracovním aktivitám bylo v posledních dnech o Paris slyšet v souvislosti s nehodou, která se jí přihodila na party. Paris se pořezala kuchyňskými nůžkami. Některá média následně informovala, že se pokusila o sebevraždu, to však zpěvačka popřela.

K incidentu došlo v době, kdy svět intenzivně řeší dokument Leaving Neverland, v němž je Parisin otec Michael Jackson obviňován ze zneužívání malých chlapců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám