Hlavní obsah
Článek

Co kus, to originál. Celebrity nemají jen hvězdné manýry, ale také fóbie, které jsou někdy opravdu velmi specifické. Věřili byste tomu, že je děsí věci, s nimiž jiní lidé běžně přicházejí do kontaktu?

David Beckham nemá rád žáby

Slavný fotbalista má problém s obojživelníky. Žáby ho vyloženě děsí. Nejde o žádnou výjimku, ale o poruchu zvanou ranidafobie.

Adele děsí racci

Od dob, co na zpěvačku v dětství zaútočil racek, nemůže tyto ptáky vystát. Kdykoliv ji zakrouží nad hlavou, přepadne ji strach.

Billy Bob Thornton je nesvůj mezi starožitnostmi

Exmanžel Angeliny Jolie má fóbii ze starožitného nábytku, konkrétně toho pocházejícího z éry Ludvíka XIV. Prý mu v minulém života jeden takový kousek způsobil smrt. Roli v historickém filmu tak nejspíš jen tak nepřijme.

Christinu Ricci rostlinou nepotěšíte

V hororové komedii Adamsova rodina ji nic nevyděsilo, ale ve skutečnosti je nesvá z pokojových rostlin. Vadí ji samotný pohled na ně a odmítá se jich dotýkat.

Megan Fox nesnáší papír

Nic není známé herečce tak nepříjemné jako kontakt s papírem. Když se učí novou roli podle scénáře, má připravenou misku s vodou, v níž si smáčí prsty.

Matthew McConaughey neprojde otáčecími dveřmi

Když do budovy vedou jen otáčecí dveře, Matthew McConaughey hledá jiný vstup. Cítí se v nich totiž jako v tunelu, což mu není vůbec příjemné.

Channing Tatum má strach z porcelánových panenek

Tato fóbie je celkem pochopitelná. Porcelánové panenky nejednomu divákovi hororu způsobily těžké chvilky. V domě Channinga Tatuma je určitě nenajdeme.

Kdo má nejdivnější fóbii?
David Beckham (žáby)
1 %
Adele (racci)
1,6 %
Billy Bob Thornton (starožitnosti)
4,2 %
Christina Ricci (pokojové rostliny)
9,8 %
Megan Fox (papír)
77,5 %
Matthew McConaughey (otáčecí dveře)
3,3 %
Channing Tatum (porcelánové panenky)
2,6 %
Celkem hlasovalo 306 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám