Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou raperku Cardi B (31) dohnala její minulost. Že se předtím, než se stala slavnou, živila jako striptérka, její fanoušci vědí. Nyní vyšlo najevo, sama Cardi B to ve videu přiznala, že i kradla.

Praktikami nynější hvězdy R&B prý bylo svádět muže, vzít je do hotelu, tam je zdrogovat a okrást. Na svou minulost zpěvačka není pyšná, ale staví se k ní čelem. „Nikdy jsem neříkala, že jsem perfektní nebo že pocházím z bezchybného světa s bezúhonnou minulostí. Vždycky mluvím na rovinu, i se všemi sra*kami,“ píše Cardi B v textu, který zveřejnila na Instagramu.

„Rozhodnutí, která jsem udělala, jsem učinila proto, že jsem měla velmi omezené možnosti. Naštěstí jsem z toho mohla vystoupit, což byla možnost, kterou mnoho žen nemá,“ obhajuje se.

Text zveřejnila poté, co nahrála video, ve kterém se k činům přiznává, a na obranu před komentáři některých fanoušků, kteří se ptají, zda si zpěvačka zaslouží slávu, již má.

Ve svém prohlášení se Cardi B zároveň distancuje od textů některých svých kolegů z branže. „Jsou rapeři, kteří oslavují vraždy, násilí, drogy, krádeže. Činy, které, jak věří, museli udělat, aby přežili. Já takové nikdy neopěvovala, ani jsem se jich ve své hudbě nedotýkala, protože na to nejsem pyšná a cítím zodpovědnost za to je neoslavovat,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám