Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová ikona Mariah Carey (54) dnes slaví narozeniny. Zpěvačka, která si už v devadesátých letech podmanila celý svět svým silným sopránem, si za celou hudební kariéru prošla celou řadou vítězných momentů, ale také hlubokých pádů.

Proslavila se v roce 1990 svým debutovým albem Mariah Carey a hned čtyři singly se vyšplhaly na vrchol hitparád. Pod vedením hudebního producenta Tommyho Mottoly, za kterého se později provdala, pak pokračovala ve vydávání dalších úspěšných alb. Ačkoliv se po pěti letech manželství rozpadlo, Mariah dále úspěšně pokračovala v hudební kariéře a dokonce se pustila do natáčení filmů. Přesto v roce 2001 následoval velký pád, kdy byla dokonce hospitalizovaná v psychiatrické léčebně.

Po této krátké pauze se jí ale podařilo vrátit zpátky na výsluní. Štěstí se na ni usmálo i v osobním životě a v dubnu 2008 se provdala za herce Nicka Cannona, kterému porodila dva potomky. Bohužel ani v tomto případě se nedočkala pohádkového konce a jejich manželství bylo rozvedeno po osmi letech.

Znovu se začalo spekulovat o psychických problémech, které se pravděpodobně promítly i na jejích nekonečných výkyvech váhy. V poslední době se ale zpěvačka dává opět do formy a zásluhu na tom má pravděpodobně její koloušek, tanečník Bryan Tanaka (35), vedle kterého Mariah jenom kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám