Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Petr Batěk (46) se po dvou nevydařených manželstvích nedávno přiznal k nové lásce. Prvně si svou půvabnou přítelkyni Marcelu (27) vinul k pasu na premiéře v divadle a teď jej mladá blondýnka doprovodila také na slavnostní křest jeho nové sbírky básní Mezi svými rýmy.

Na akci byla přítomná ale i hercova druhá bývalá manželka Anna, která mu prý v novém vztahu nebrání. „Vyvíjí se to tak, že jsme všichni v nějakém souladu. Nehádáme se, netaháme se o nic a žijeme v klidu. I já se snažím v současné době hledat svůj vnitřní klid,“ řekl Super.cz Batěk.

Herec si také pochvaluje, že novou ženu v jeho životě přijaly i obě jeho děti - dcera Kristýna (13) z prvního manželství a malý syn Péťa (8), jenž přišel na křest se svou maminkou. „Děti přijímají to, co přijímám já, a naopak. Žádné drama se nekonalo,“ přiznal herec, kterému se daří jak v osobním, tak i profesním životě.

Kromě toho, že působí v Národním divadle, na chebské či kladenské scéně, momentálně dotáčí hlavní roli v novém seriálu Tomáše Magnuska (34) Čechovi. Do toho ještě tvoří hudbu a píše básně. „Hlavním tématem je mé vnímání tohoto světa, který je kolem nás. Čistím tím své nitro, protože se všechno přelévá na papír,“ prozradil, co je obsahem nové sbírky, jejíž výtěžek jde na mladého florbalistu Radka Zelinku, jenž se stal obětí násilného činu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám