Hlavní obsah
Článek

Seriál navazující na populární Plný dům (v angličtině Full House) Fuller House (nemá český překlad) se v USA těší velké oblibě. A přestože jeho protagonistky od původní série dávno vyrostly, sklízí i dnes úspěchy také u mladého publika.

Candace Cameron Bure (42), kterou fanoušci znají jako nejstarší z dcer vdovce Dannyho Tannera D.J. Tanner, a Jodie Sweetin (37), jež hrála Stephanie Tanner, si v sobotu převzaly cenu ankety Kids Choice pro „populární zábavní televizní show“.

Starší z nich fanouškům poděkovala a zřejmě nejen v souvislosti s oceněným projektem, ale i v návaznosti na skandál, do kterého je zapletená jejich kolegyně Lori Loughlin, jež v seriálu ztvárnila Rebeccu, v řeči uvedla: „Rodina v těžkých časech vždy drží při sobě. Její členové se vzájemně podporují, dodávají si síly, modlí se za sebe, ať se děje cokoli.“

Loughlin je mezi padesátkou vyšetřovaných lidí v korupčním skandálu. Údajně s manželem poskytli půl miliónu dolarů, aby se jejich dcery dostaly na vybranou vysokou školu. Pár zaplatil miliónovou kauci a koncem března bude vypovídat před bostonským soudem. Do skandálu je zapletena také herečka Felicity Huffman.

Reklama

Další články

Načítám