Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (45) je v pětici největších sexbomb českého showbyznysu. Její křivky se líbí snad každému muži. Jenže Martina má ze svého těla velké trauma a jak se nám přiznala, k dokonalosti jí pomáhá podvod. "Grafici mi musejí na fotkách retušovat břicho," svěřila se Super.cz Gavriely.

K upřímné zpovědi došlo na křtu kalendáře vozíčkářů "Společně s námi", ve kterém si známé osobnosti vyzkoušely pozici osobního asistenta lidí po úrazu míchy. Martina svůj handicap prozradila při otázce, zda měla v životě nějaký úraz.

"Pár jich v životě bylo, ale snad ne tak vážné. Jako tříletá jsem spadla mamce do drátu. Měla jsem zlomený kotník a úplně odkryté pouzdro. Nohu jsem měla dlouho v sádře a jizvu mám dodneška. Ve dvanácti si na mně zase kamarád zkoušel judo. Prásknul se mnou o zem. Měla jsem naštípnuté pouzdro, zlomené a hnuté rameno. Bolívá mě dodneška," svěřila se Martina s tím, že úplně největším úrazem byly její děti.

"Nešlo o nehody. Byly z lásky. Mám za sebou ale dva císařské řezy. Při focení se to retušuje nebo to mám zamaskované tak, aby to nebylo vidět. Třeba tričkem. Tenkrát mi nikdo neřekl, že si to musím masírovat, tak mám takový ten pytlíček. Měla jsem hoňky sama se sebou. Teď to mám přerostlé, zkrátka si nosím vepředu baťůžek," uvedla s nečekanou upřímností a nadhledem Martina. Na akci v pražském domově Sue Ryder si pak srdečně povídala s hercem Janem Potměšilem, který je na vozíku od nehody, jíž byl účastníkem během sametové revoluce před 22 lety.

"Od mámy jsem se dozvěděla, že jsem vzdálenou příbuznou Honzy Potměšila přes mou praprapraprababičku," prozradila nám závěrem Martina, již na akci doprovodil i snoubenec Marcus Tran. Prohlédněte si fotogalerii, ve které jsou kromě snímků Martiny také záběry známých osobností z kalendáře, jehož výtěžek putuje občanskému sdružení Kolečka na cestách.

Reklama

Další články

Načítám