Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mužský modeling má svoje úskalí, třeba ten, že pánové nevypadají úplně mužně. To se stalo i Matyáši Hložkovi (30), když předváděl kolekci návrháře Michala Marka se všeříkajícím názvem Teplouš. Sice nemusel obléknout růžové modely, ale aspoň mu pořádně nakadeřili vlasy. Takhle si po rozchodu s modelkou Sárou Struhařovou novou holku najde jen těžko.

"Takhle normálně chodit nebudu, v rámci přehlídky je to v pohodě. V rámci práce jsem přístupný lecčemu, tedy s výjimkou toho, že by mně chtěli vyholit hlavu. Jinak jsem se vším smířený," řekl nám Matyáš, který v modelu ovšem předvedl, že pokud jde o vyholování, tak tak v jiných oblastech proti němu nic nemá. Ukázal úplně hladkou hruď bez jediného chloupku.

"Chodím i na laserovou epilaci, nejen hrudníku, ale i zad, podpaží a rukou. Je mi to takhle příjemnější. I v létě je to fajn, člověk se líp opálí," vypočítal. Třísla si prý upravuje sám. Nicméně připustil, až se tohle dozvědí třeba jeho bývalí spoluhráči z hokeje, kterému se dříve věnoval, budou se asi divit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám