Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslela si, že ještě stihne profesionální líčení u některého ze stánků na kosmetickém veletrhu, ale chyba lávky. S naší kamerou jsme herečku Nikol Kouklovou zastihli s úplně "nahou" tváří. Takhle ji obvykle vídá jenom manžel Karel Heřmánek mladší po ránu.

"Myslela jsem si, že mě kamery zachytí až někdy v tom líčícím procesu, kdy budu zase vypadat jako člověk," smála se Nikol, která ale svoji nenalíčenou tvář přestala skrývat i pod slunečními brýlemi. "Nemám s tím problém. I když jsem světlý typ a jsem zrzka, chodím nenamalovaná docela často, i když ne do společnosti," řekla nám.

Manžel už je na ni takhle zvyklý, dřív se ale před partnery snažila, aby ji úplně nenalíčenou neviděli. "Nevybavuju si, že by se mě někdo vyloženě lekl. Ale když jsem ještě randila a měla nového přítele, zvažovala jsem, že se před ním nechci ráno probudit aspoň bez řasenky. To je asi přirozené. Takže jsem si radši přivstala a třeba připravila snídani," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám