Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky měla výstavní figuru, i tak jí to bylo málo. Přestože nikdy nemusela řešit kila navíc, tak si zpěvačka Alžbeta Bartošová (26) řekla, že před premiérou nového muzikálu Kvítek mandragory zhubne. „Já jsem dostala totální paniku, že musím zhubnout. Byla jsem na salátech a cvičila jsem a nejedla jsem žádné cukry,“ svěřila se smíchem krásná Slovenka s tím, že to moc dlouho nevydržela.

„A pak jsem to vzdala. Zkoušení bylo náročné a i samotné představení, potřebovala jsem energii, normálně jím a nepřejídám se,“ prozradila na premiéře Alžbeta. „Hrozně nás to baví, diváci jsou z představení nadšení, vůbec jsme nečekali, že budou tak reagovat, lidi prostě milují ty písničky,“ dodala zpěvačka, která v následujících měsících příliš volna mít nebude.

„Na volno vůbec není čas, budu teď hrát Kvítek mandragory i Muže se železnou maskou, ale někdy koncem května plánuji výlet do Amsterdamu, který jsem věnovala mému příteli k narozeninám, tak na to se moc těším,“ prozradila Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám