Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth 2013 a moderátorka Monika Leová (32) byla k nepoznání. Na párty, která patřila především blondýnkám, se toužila dostat za každou cenu. A tak také jako kráska, která má českou maminku a vietnamského otce, jako blondýnka dorazila.

"Vytáhla jsem svoji paruku, kterou mám doma rok, dva. Zatím jsem se v zrcadle tolik sama neviděla, tak se nelekám," řekla Super.cz Monika. Jejímu manželovi Martinovi se proměna líbila. Ale jen na chvíli.

"Martinovi se to líbilo, má trochu jinou ženu. Ale asi doufá, že to večer sundám. Má mě v různých podobách," usmála se na akci, kterou pořádala známá značka přípravků a vlasy.

Monika zůstane nadále věrná černé barvě. Na Primě by jí proměna zřejmě ani neprošla. "Mám tam myslím kolonku, že radikální změny musíme konzultovat. Že bych šla na blond, to myslím nehrozí. Ale jsem poprvé v životě podobná své mamince," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám