Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po zvěstech o manželské krizi se herec George Clooney (62) objevil se svou krásnou manželkou Amal (41) na veřejnosti. Trojnásobného držitele Zlatého glóbu, který má na svém kontě i dva Oscary, jeho drahá polovička doprovodila na charitativní akci v Edinburghu, kde spolu působili jako dokonalý pár.

V některých médiích se přitom začátkem roku psalo, že jejich manželství spěje k rozvodu, v němž se bude hrát o závratných 520 miliónů amerických dolarů (téměř 12 miliard českých korun). Poplašné zprávy ale Clooney popřel a definitivně je teď vyvrátil svou návštěvou Skotska, kde jej hned přivítal bouřlivý dav fanoušků.

Hollywoodský krasavec po boku o sedmnáct let mladší právničky zářil štěstím a oba rozdávali úsměvy na všechny strany. Zatímco Amal na slavnostní příležitost oblékla nádhernou modrou róbu, kterou doplnila světlým psaníčkem se zvířecím vzorem, herec elegantní vzhled okořenil rozepnutou košilí.

Reklama

Další články

Načítám