Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová (48) má za sebou opravdu krušné chvíle. Na vině je extrémní reakce na očkování proti spalničkám, s kterou se v posledních dnech potýkala její ani ne tříletá dcera Meda.

„Dvě noční bdění u holčičky s teplotou, co zvrací i vodu, a mám dost. Úplně jsem vyšla ze cviku?! A to jsem s reakcí na očkování, které bylo minulý týden, počítala. Teplotu ale nešlo srážet antipyretikama, protože vyzvracela okamžitě všechno,“ svěřila se Laďka na Instagramu.

Přestože se stav malé holčičky nakonec stabilizoval, moderátorka byla po dvou probdělých nocích naprosto vyčerpaná, a to se odrazilo na jejím pracovním výkonu. „Dneska jsem Top Star teda jela z posledních sil. Fyzicky v pohodě. Ale mozek trochu stávkoval. A právě hlavu potřebujete na živý přenos nejvíc,“ postěžovala si hvězda Primy.

Ani následující den ale neproběhl zcela bez komplikací. „Očkování na spalničky živou vakcínou jsme s doktorem z několika důvodů odložili. Že bude mít reakci, jsme věděli. O víkendu to přesně na den začalo. Teploty a zvracení rychle přešly, ale včera se vzorově spalničkově osypala. Prý je to celkem běžná reakce na očkování. Nic jí už vlastně není. Jí. Spí. Je bez teplot. Je veselá. Ale puntíkovaná,“ přiznala posléze herečka a dodala, že dceři jako bolestné koupila balónek.

Něčím podobným si Laďka neprošla poprvé. Už před rokem a půl se malá Meda po očkování prala s velmi vysokými horečkami a podobné situace řešila už dříve také se starším synem Adamem (10).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám