Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Helena Bonham Carter (52) byla dlouhá léta manželkou, ale také múzou režisérovi Timu Burtonovi. Po rozvodu, který přišel v roce 2014, se o jejím milostném životě moc nehovořilo. Nyní se ale začala objevovat na veřejnosti s novým partnerem. Tím je o celých 20 let mladší spisovatel Rye Dag Holmboe (32).

Spojováni jsou od října 2018 a nedávno byli spatřeni, jak v Londýně společně nakupují. Holmboe dokonce několikrát navštívil natáčení seriálu The Crown, v němž Helena hraje jednu z hlavních rolí. A světe, div se, věkový rozdíl není příliš patrný. Dvojice má dokonce i stejný styl.

Podle přátel se seznámili na svatbě společných známých a okamžitě se do sebe zakoukali. „Někteří jsou překvapeni, že Helena našla mladšího muže, jiné to zase naopak nepřekvapuje. Helena je totiž nepředvídatelná,“ sdělil zdroj Daily Mailu.

Bonham Carter, kterou fanoušci znají také z filmů o Harrym Potterovi, v nichž ztvárnila čarodějku Bellatrix Lestrange, má s bývalým manželem syna Billyho (15) a dceru Nell (11).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám