Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na slavnostních ceremoniálech a premiérách mají fotografové problém dostat je do jednoho záběru. Tyto páry totiž od sebe dělí několik desítek centimetrů, přesto mají stabilní vztah.

Jason Momoa a Lisa Bonet - rozdíl 36 cm

Představitel Aquamana je pořádný kus chlapa. Jason Momoa měří 193 centimetrů a našel si k sobě nejen starší, ale také výrazně menší polovičku. Lisa Bonet, která je jeho manželkou od roku 2007, má jen 157 centimetrů.

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher  - rozdíl 31 cm

Filmový Borat také patří k mužům, kteří svou partnerku výrazně přerostli. Zatímco on měří 191 centimetrů, Isla je o 31 cm menší. Už devět let tvoří spokojený manželský pár.

Chris Hemsworth a Elsa Pataky - rozdíl 30 cm

Ani tady výška nehraje roli. Komiksový Thor (191 cm) si jako manželku vybral o 30 centimetrů menší krásku z akční série Rychle a zběsile. Už jim to spolu klape devět let.

Jim Toth a Reese Witherspoon - rozdíl 29 cm

Hvězda komedie Pravá blondýnka by těžko našla muže, který by nad ní nevyčníval. Měří totiž pouhých 156 centimetrů. Jim Toth tak vedle ní se svými 185 centimetry vypadá jako obr.

Liam Hemsworth a Miley Cyrus - rozdíl 26 cm

Do stejné výšky jako Chris vyrostl i jeho mladší bratr Liam. A i on si našel výrazně menší manželku. Zpěvačka Miley Cyrus (31) měří 165 centimetrů.

Ashton Kutcher a Mila Kunis - rozdíl 26 cm

Herecký manželský pár si také musel zvyknout na to, že se Ashton musí při líbání přikrčit. Zatímco Kutcher měří 189 centimetrů, Kunis jich má je 163. Přesto tvoří jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů.

Který pár je vám nejsympatičtější?
Jason Momoa a Lisa Bonet
9,6 %
Sacha Baron Cohen a Isla Fisher
6 %
Chris Hemsworth a Elsa Pataky
52,9 %
Jim Toth a Reese Witherspoon
3,9 %
Liam Hemsworth a Miley Cyrus
8,3 %
Ashton Kutcher a Mila Kunis
19,3 %
Celkem hlasovalo 907 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám