Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to již devatenáct let, co se stala nejkrásnější dívkou Česka. Michaela Salačová příští rok oslaví čtyřicáté narozeniny a je maminkou dvou synů, osmiletého Olivera a šestiletého Damiena. Po dlouhé době se objevila ve společnosti.

V Brně, kde s rodinou žije, si nenechala ujít otevření nového obchodu s kosmetikou. Míša bere stárnutí s nadhledem. "Dobře a krásně se můžeme cítit v jakémkoliv věku, stačí, když člověk zvolí ten správný přístup," vysvětlila Michaela, která kromě přehlídek byla také velmi úspěšná jako dýdžejka.

Její hlavní pracovní náplní je nyní organizace kulturních akcí v Brně, má vlastní nadaci a hodně času věnuje lifestylovému blogu. Práci dýdžejky se věnuje sporadicky, především kvůli dvěma synům. „Nezbývá mi tolik času. Většinou člověk hraje pátky a soboty, a to je velmi časově i fyzicky náročné skloubit s rodinou a ranním vstáváním," dodala Salačová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám