Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá zrzka Anna Linhartová začíná být slavnější než její maminka Jitka Asterová. Jako půvabná lolitka zazářila ve filmu Nevinnost a jde z role do role. Už je i seriálovou hvězdou. A její postava je pořádně drsná holka.

Veronika Chmurná je totiž v seriálu O mé rodině a jiných mrtvolách, který napsala Halina Pawlowská, inspirována dcerou scenáristky. Každý si jistě vzpomene na mladinkou anarchistku, která žila ve squatech v Česku i v zahraničí a matka o dceři Natálii často vůbec nevěděla.

Linhartové hrají rodiče Ivana Chýlková a Jaromír Dulava. A mají s ní peklo jako Halina s Natálkou. Ve druhé epizodě ji dokonce svázali. Domnívali se totiž, že dcera je těhotná a chce v tomto stavu odejít domova. Vystřídá i řadu partnerů, jimiž dokáže vytočit rodiče do běla. Ať je to ortodoxní žid, muslim, kvůli kterému obléká burku, nebo černoch.

"Jsem přesvědčená, že v naší zkažený, sobecký, komerční společnosti mají budoucnost jenom freegani, protože ty konzumujou jenom to, co ostatní vyhodili," pronáší mimo jiné Anna v roli Veroniky. A skutečná Anna tvrdí, že tohle natáčení bylo zatím nejvtipnější z toho, co si kdy mohla zahrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám