Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemusí se zrovna slavit Mezinárodní den žen, aby si Marta Jandová (50) zavzpomínala na svou milovanou maminku, která odešla v jejích sedmnácti letech. Zpěvačka na ni myslí denně.

Rockerka si velmi střeží věci, které jsou s její maminkou spojené. Některé se ještě nacházejí na půdě rodičů jejího bývalého partnera Thorstena v Německu.

„Mám tam krabici, kde se nachází sešity a deníčky, které jsem psala asi v osmnácti letech. Mám tam taky jeden svetr po mámě, přesně vím, jak vypadal,” zasnila se Marta na dámském brunchi pořádaném švédskou módní značkou u příležitosti MDŽ. „Jednou se tam budu muset vypravit a všechno projít. Půda je ale plná věcí po dětech rodičů mého bývalého přítele, tak mi bude muset pomoct nějaký silák.”

I když už je zpěvačka sama matkou, oslavy ženství a mateřství jdou spíš mimo ni. „Samozřejmě Maruška nosí ze školky nějaké obrázky. Pravdou ale je, že děti samy úplně nevědí, proč ta srdíčka vyrábí,” usmívá se Marta a dále dodává: „Když jsem vyzvedávala všechny její práce, tak na mě vypadlo srdíčko, na kterém je napsáno Marta. Já si všechny její výtvory schovávám.”

Soukromí dcery Marta chrání, Marušku neukazuje

Reklama

Další články

Načítám