Hlavní obsah
Článek

Manželka Pavola Habery Daniela Peštová (53) má za svou dlouhou kariéru v modelingu spoustu zkušeností s neodbytnými fanoušky. Mnoho z nich bylo pozitivních, na jeden ale nikdy nezapomene. "Bylo to ošklivé. Musela zasahovat policie," prozradila v rozhovoru pro Super.cz Daniela. Podívejte se ve videu na její krásnou postavu, která vždy přitahovala zájem mužů, i těch hodně podivných.

"Došlo k tomu v Americe. Bylo to hodně drsné. Nebylo to zrovna nejpříjemnější. Jeden klučina měl docela jiné představy o tom, co fanoušek znamená," svěřila se nám stále půvabná Peštová, která ale nechtěla prozradit, kolik mladík za její obtěžování dostal. "Nezlobte se, nechci se k tomu už vracet," krčí rameny.

Peštová byla jednou z hlavních hvězd křtu knihy Jak se hledá krása Milady Karasové, do jejíž modelingové stáje léta patřila. Sama se na životopis cítí ještě mladá, ale přesto začala také pracovat na knize. "Bude to kuchařka a týká se také dětí. Ale ještě je moc brzo na to, abych prozradila víc," zůstává tajemná krásná modelka. "Mě domácnost baví, ale jsem ráda, že stále ještě mohu dělat, co mě baví, že od všedního dne a povinností si mohu občas utéct do toho našeho modelingového světa, který není moc reálný," přiznává trojnásobná matka Daniela Peštová, která v rozhovoru prozradila i něco o výchově svých dětí a o tom, jak se syn a dcera už zúčastnili módních přehlídek.

Reklama

Další články

Načítám