Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hollywoodu jsou herci, se kterými nikdo nechce spolupracovat, ale také ti, se kterými je jedna radost točit. A tvrdí to o nich jak filmoví tvůrci, tak jejich herečtí kolegové. Podívejte se na největší zlatíčka Hollywoodu.

Jim Parsons

Představitel Sheldona z Teorie velkého třesku Jim Parsons je podle režisérů úplné „americké zlatíčko“ a označují ho za génia. A nejen oni. „Je fantastický, velký profík. A je hodně ochotný zkoušet nové věci,“ řekla o něm Mayim Bialik, představitelka jeho lásky Amy. Není divu, že je Parsons jedním z nejoblíbenějších herců v zábavním průmyslu.

Tom Hanks

Tom Hanks (67) proslul jako velmi milý herec, který má opravdu úroveň. A neoblíbili si ho jenom fanoušci, ale chválu na něj pějí i herečtí kolegové. „Je velmi velkorysý, zábavný, je snadné s ním vyjít, s ničím nemá problém. Je přesně takový, za jakého ho máte,“ řekla o herci Emma Watson, se kterou si zahrál ve sci-fi dramatu The Circle.

Hugh Jackman

Nejen, že je na Hugha Jackmana (55) radost pohledět, obzvlášť v plavkách, ale ještě je to skutečný gentleman. V Hollywoodu byste nenašli nikoho, kdo by o herci řekl něco negativního. „Je velmi milý od přírody. Také slušný a zábavný, a to každý den,“ řekl o kolegovi z X-Menů Patrick Stewart.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson (51) alias The Rock je právem druhým nejlépe placeným hercem světa. Velmi tvrdě pracuje, je vděčný a zábavný, navíc podle kolegů je práce s ním splněným snem. „Nikdy se nezastaví, jednoduše se zlepšuje každý den, je to inspirativní,“ řekl o Johnsonovi herec Zac Efron, se kterým si zahrál ve filmu Pobřežní hlídka.

Robert Downey Jr.

Představitel Iron Mana Robert Downey Jr. je nejen jedním z nejtalentovanějších, ale také nejoblíbenějších herců průmyslu. Zatímco filmoví tvůrci pějí chválu na jeho talent a disciplínu, kolegové jsou často unešení z jeho charisma a velkorysosti. „Je skvělý, talentovaný, má zkušenosti a každého vždy podpoří,“ řekl Chris Evans, představitel Kapitána Ameriky, kterému dal Downey Jr. darem sportovní automobil. Což si ostatně jako třetí nejlépe placený herec světa může dovolit.

Reklama

Další články

Načítám