Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) má na krku další skandál. Na křtu skupiny Inflagranti se totiž zvláštním způsobem pomstil novinářům a fotografům. Nejprve na skupinu fotografů vylil šampaňské. A pak se zuřivým pohledem v očích rozbíjel sklo, které jen tak tak nikoho pod pódiem nezranilo.

Kolář podle některých pozorovatelů na křest Christmas Symphony, desky vánočních hitů v netradičních úpravách, dorazil už ve velmi povznesené náladě. A během koncertu trojice krásek, z nichž dvě hrají na elektrické housle a třetí na violoncello, se posilňoval ve VIP zóně tak dlouho panáky, až dostal kuráž. Možná až moc velkou.

Naštěstí duchapřítomní fotoreportéři včas zpozorovali nebezpečí a své drahé objektivy většinou před sprškou kapek šampaňského uchránili. Jak už byl ale Kolář v ráži, začal se zbytečně přehnanou silou rozbíjet o zem sklo, které pak létalo na všechny strany a je skoro zázrak, že nikoho z přítomných nezasáhlo.

"Promiňte, netušily jsme, že to udělá," omlouvaly se pak novinářům po konci akce v pražském Hard Rock Cafe Markéta Muzikářová, Kateřina Lískovcová a Irena Morisáková z Inflagranti. Ostatní kmotři, mezi nimiž nechyběl pořadatel Českého slavíka Jaroslav Těšínský, producent Jaroslav Topercer, dirigent Martin Kumžák, Vendula Auš Svobodová a Marián Vojtko, se chovali jako civilizovaní lidé.

Kolář se už brzy do Hard Rock Cafe vrátí. Podílí se tam totiž v rámci charitativní akce Pinktober na dražbě speciálních masek. Jednu z nich sám vyzdobil právě Kolář, kterému nedávno vyšlo nové album Čas nás naučí.

Reklama

Další články

Načítám